26 Απρ 2023 18:44 - Θωμάς Λάγκας

  TECHSALONIKI 2023

Για #7 συνεχόμενη φορά το TechSaloniki 2023 Fueled By Deloitte υπόσχεται μια ξεχωριστή tech εμπειρία! Ένα διήμερο, γεμάτο Coding Challenges, Workshops, Ομιλίες και απ' ευθείας συνεντεύξεις με τις κορυφαίες εταιρίες της Βορείου Ελλάδας.

 

Στις 12 & 13 Μαΐου στο Κτίριο Μ2 , στο Μέγαρο Μουσικής το TechSaloniki2023 Fueled By Deloitte θα λειτουργήσει ως πεδίο γνωριμίας και εύρεσης εργασίας φέρνοντας σε επαφή τους υποψηφίους με τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής & τεχνολογίας της πόλης !

 

Αν αναζητάς θέσεις όπως Web Developer, Software Engineer, IT Consultant, Project Manager έλα να μας συναντήσεις. Συναρπαστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε περιμένουν!

 

Η Διαδικασία

Αντί να κάνεις απλά μια ακόμη ηλεκτρονική αίτηση από το σπίτι, έλα να σε γνωρίσουμε.

Όπως πάντα την πρώτη μέρα θα υπάρξει screening σε skills που εσύ θα επιλέξεις και την επόμενη συνεντεύξεις με εταιρείες που εσύ προτιμάς!

Γίνε και εσύ κομμάτι του TechSaloniki 2023 Sponsored by Deloitte, του πιο ολοκληρωμένου event στο χώρο της τεχνολογίας, με το να δηλώσεις συμμετοχή στο www.techsaloniki.gr

Ακολούθησε λίγα και απλά βήματα για την εγγραφή σου, διάλεξε σε ποια skills θέλεις να δοκιμάσεις τις δυνάμεις του και κλείσε το time slot που σε βολεύει!

Δες περισσότερα ΕΔΩ



Συνημμένα αρχεία

TS#7 POSTER.pdf