Έκτακτο Εκπαιδευτικό ΠροσωπικόΧρήστος Μπαζίνας

Έκτακτο Εκπαιδευτικό Προσωπικό 

Κρίστη Χριστοδουλίδου

Έκτακτο Εκπαιδευτικό Προσωπικό 

Βασίλης Καλεντερίδης

Έκτακτος Εκπαιδευτικός 

Ο Βασίλης Καλεντερίδης έλαβε το πτυχίο Φυσικής, το μεταπτυχιακό δίπλωμα Ηλεκτρονικής Φυσικής (Ραδιοηλεκτρολογίας) και το Διδακτορικό δίπλωμα του από το Τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) το 2001, 2004 και 2012, αντίστοιχα. Συμμετείχε σε διάφορα ελληνικά και ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα και έχει δημοσιεύσεις σε κεφάλαια βιβλίων, διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Από το 2012 έχει εργαστεί σε εταιρίες υψηλής τεχνολογίας στη βιομηχανία ημιαγωγών ως σχεδιαστής αναλογικών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων. Από το 2020 εργάζεται στην ελληνική startup εταιρία Thess IC ως R&D σχεδιαστής κυκλωμάτων για εφαρμογές στην αυτοκινητοβιομηχανία και IoT. Επίσης κατά την περίοδο 2019-2020 ήταν μεταδιδακτορικός υπότροφος στο ΑΠΘ και από το 2021 εργάζεται ως έκτακτο επιστημονικό προσωπικό στο Τμήμα Πληροφορικής του ΔΙΠΑΕ.

ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Έκτακτο Εκπαιδευτικό Προσωπικό 

Γεώργιος Μιχαηλίδης

Έκτακτος Εκπαιδευτικός 

Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (2003-2008) και στη συνέχεια παρακολούθησε Μεταπτυχιακές Σπουδές πάνω στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Απέκτησε Διδακτορικό το 2014 από την Ecole Polytechnique του Παρισιού, σε συνεργασία με την Renault, πάνω στον τομέα της Βελτιστοποίησης Τοπολογίας. Εργάστηκε για τρία χρόνια 2014-2017 σε Πανεπιστήμια στη Γαλλία (Ecole Polytechnique, Grenoble INPG), ακολούθησε ένα πρόγραμμα ‘επιτάχυνσης’ νεοφυών επιχειρήσεων στη θερμοκοιτίδα της Ecole Polytechnique (X-UP) και στη συνέχεια προσλήφθηκε από την ANSYS Inc., τη μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού μηχανικής προσομοίωσης, για την οποία εργάζεται μέχρι σήμερα.

Αμανατίδης Πέτρος

Έκτακτο Εκπαιδευτικό Προσωπικό 

Χριστόδουλος Λυτρίδης

Έκτακτο Εκπαιδευτικό Προσψπικό 

Ανδρομάχη Νάνου

Έκτακτο Εκπαιδευτικό Προσωπικό 

Η Ανδρομάχη Νάνου είναι ειδική παιδαγωγός, Διδάκτωρ Παιδαγωγικών Επιστημών, Α.Π.Θ. Είναι μεταδιδακτορική ερευνήτρια του Τμήματος Πληροφορικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. Διδάσκει τα αντικείμενα: Μεθοδολογία Εκπαιδευτικής Έρευνας και Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας.

ΛΑΖΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

Έκτακτο Εκπαιδευτικό Προσωπικό 

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ

Έκτακτο Εκπαιδευτικό Προσωπικό