31 Μαΐ 2023 09:39 - Δρ. Ελένη Βροχίδου

  Εκπαιδευτική Εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη

Η ερευνητική ομάδα "Machine Learning & Vision" του Τμήματος Πληροφορικής διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη την Τρίτη 6 Ιουνίου, προκειμένου να γίνει επίσκεψη στο Κέντρο Εξομοιωτών (ΚΕΞ) του Ε.Σ. και στην εταιρεία Πρίσμα Α.Β.Ε.Ε. Ο σκοπός της επίσκεψης είναι η ενημέρωση σε θέματα ψηφιακής τεχνολογίας αιχμής που αναπτύσσονται και γίνονται χρήση από τους δύο παραπάνω φορείς με έμφαση σε αντικείμενα της Πληροφορικής.


Το πρόγραμμα της επίσκεψης θα είναι το εξής:


08:30 Συγκέντρωση στο Δημοτικό Κήπο (Σημαίες)

08:45 Αναχώρηση για Αλεξανδρούπολη

11:00 Επίσκεψη στο Κέντρο Εξομοιωτών (ΚΕΞ) του Ε.Σ. στην Αλεξανδρούπολη (Στρδο «ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ»)

13:00 Επίσκεψη στην Πρίσμα Α.Β.Ε.Ε.

15:00 Περιήγηση στην Πόλη της Αλεξανδρούπολης

17:30 Συγκέντρωση και αναχώρηση για Καβάλα


Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες φοιτητές/τριες να δηλώσουν συμμετοχή στην φόρμα. Επειδή ο αριθμός των συμμετοχόντων θα περιοριστεί στους 50, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ αν υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον θα προγραμματιστεί αντίστοιχη επίσκεψη σε επόμενο χρονικό διάστημα.


Σημείωση:

Σημειώνεται ότι το κόστος μετακίνησης θα εξαρτηθεί από το πλήθος των συμμετοχόντων και υπολογίζεται να είναι 10-12 ευρώ/άτομο (θα υπάρξει ενημέρωση ως τη Παρασκευή για τη καταβολή του ακριβούς ποσού στα e-mail των συμμετοχόντων). 

Παρακαλούνται οι μετακινούμενοι/ες να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα για την είσοδο τους στο Κέντρο Εξομοιωτών (ΚΕΞ) του Ε.Σ.


Εκ της ερευνητικής ομάδος

Δρ. Ελένη Βροχίδου