1 Απρ 2022 13:31 - Θωμάς Λάγκας

  Open Day επιλογής προσωπικού της εταιρείας Veltio για απόφοιτους/τελειόφοιτους του Τμήματος (νέα ημερομηνία: 19/4)

Το Τμήμα Πληροφορικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στηρίζει τους απόφοιτους και τελειόφοιτους του Τμήματος και προχωρά στη διοργάνωση ενός ολοήμερου Digital Open Day Εvent σε συνεργασία με την εταιρία Veltio.


Η Veltio είναι μία εταιρία συμβούλων πληροφορικής που ασχολείται με τη βελτιστοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου του εξωτερικού, έχοντας σχεδιάσει και εγκαταστήσει συστήματα πρόβλεψης ζήτησης, σχεδιασμού πόρων και βελτιστοποίησης τροφοδοσίας σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως (Fortune Global 500). Με το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη, στοχεύει αποκλειστικά στη Διεθνή Αγορά ενώ τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να ταυτίσει το όνομά της με τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες αλυσίδες retail στον κόσμο.


Με αυτό το event δίνεται η δυνατότητα στους απόφοιτους/τελειόφοιτους του Τμήματος να γνωρίσουν καλύτερα την Veltio, να συμμετάσχουν στην διαδικασία στελέχωσης της εταιρίας και την δυνατότητα να κερδίσουν μια από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας μέχρι το τέλος της ημέρας. Για να συμμετέχετε στο Event απαιτείται η συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας.


Forms : https://forms.gle/i8BZS1qg9ncwwr227


Το event θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 19 Απριλίου και ώρα 12ΜΜ.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο tlagkas@cs.ihu.gr (Θωμάς Λάγκας, Επικ. Καθηγητής Τμήματος Πληροφορικής)



Συνημμένα αρχεία

Open Day Veltio (extended).pdf